U bent momenteel op:

Algemene Informatie

 

Fruitschalen.nl is de makkelijkste site voor het bestellen van uw fruitschaal,mand,doos,kist, alles is mogelijk. De foto’s op deze site zijn een wel hele kleine greep uit de soorten en maten fruitstukken die door ons gemaakt kunnen worden.De fruitgeschenken kunnen soms afwijken van de getoonde foto, echter de inhoud zal altijd de waarde hebben van het bestelde bedrag.  

 

Natuurlijk kunt U door het aanklikken van het plaatje direct de gewenste fruitschaal bestellen, echter kan het ook zo zijn dat U speciale wensen heeft, bel ons even en alles is bespreekbaar. Een fruitgeschenk is een aardige attentie bij ziekte, maar vergeet ook niet bij bijvoorbeeld een geboorte, verhuizing, nieuwe baan, pensioen of uiteraard een verjaardag.   Zeker weten dat dit enorm wordt gewaardeerd, fruit lust iedereen en is ook nog eens gezond voor de mens.

 

Wij bezorgen alleen REGIO ROTTERDAM. De bezorgkosten altijd € 7,95  Nadat u uw bestelling heeft afgerond ontvangt u een bevestiging, faktuur volgt achteraf, uw kunt uw bestelling ook plaatsen door een mail te sturen naar INFO@FRUITSCHALEN.NL ,echter wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen ! 

 

Bent U een bedrijf en wenst U fruit op de werkvloer, ook dat kan bij ons, we hebben daar een speciale website voor, www.fruitenwerk.nl, hier vindt U alle benodigde informatie omtrent het werkfruit.Wilt u een heerlijke lunch, ook dan bent u bij ons op het juiste adres, www.arjansbroodjes.nl!! Natuurlijk kunt U ook direct telefonisch contact opnemen. 06- 20914278  

 

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.   Fruitschalen.nl is een initiatief van Fresh Food Centre Alexander .   \

 

Tot slot, heeft U een opmerking of suggestie zodat wij het voor U nog makkelijker kunnen maken vertel Uw mening, het wordt door ons erg gewaardeerd.